osztály lovaglás

Osztálylovaglásra már a lovas önállóan készíti fel a lovát. Képzett oktatóink segítségével megtanulhatja a legfontosabb technikákat és megszerezheti a tudást, hogy magabiztosan ülhessen lóháton. Az edzések végén pedig nemcsak a lovaglási képességei fejlődnek, hanem a felelősség és a gondoskodás is, hiszen megtanulja a lovát helyre vinni és leápolni. Nálunk a ló és lovasa egy csapatot alkot, és garantáltan megerősödik a köztük kialakuló biztonságos kapcsolat. Csapatunk táborjaink során további lehetőséget kínál arra, hogy mélyebben megismerje a lovat, és elsajátítsa a lovasmesterség minden fortélyát. 

Kisosztály

Kisosztály keretében megismerkedsz a lovardai alakzatokkal, ezek által tovább fejlődik a ló és lovas közti összhang. Elsajátítod a lovardai kreszt, és megtanulsz figyelni a többi lovasra is. Eloszlásban lovagolni (nem vonatozni ).

Amint ezekre ráérzel, egyre nagyobb biztonsággal lovagolhatsz. Ez egy hosszú út, nem szabad siettetni!

50 perc 2-3 fő 9.000 Ft/fő

Osztály lovaglás

Stabil ülés, jó alapok, pontos lovas segítségek használata szükséges. Ezeket tovább fejlesztve fejlődik majd az ütemérzéked, finomodnak a segítségeid, magabiztosan fogsz mozogni a díjlovas négyszögben.

Megismerkedsz a ügyességi pálya feladatival, izgalmas lovaglásokon vehetsz részt; szinkron lovaglásokon, versenyszituációs edzéseken.

Az osztálylovaglásra már önállóan kell tudnod lepucolni, felszerszámozni a lovadat. Majd az edzés végén helyére vinni, leápolni, elpakolni. Ezért időben kell érkezned!

50 perc 2 fő 9.000 Ft/fő, 3-5 fő 8.000 Ft/fő